دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات ايران

سایت خبری تحلیلی دانشجویان دانشکده پست و مخابرات ایران


اندر حکایات غذای دانشکده


کیفیت نامطلوب غذاهای دانشجویی و خوابگاهها مشکلی است که دانشجویان سالیان درازی است با آن دست به گریبانند وهرچند وقت یک بار با اعتراض دانشجویان تعهدات مسئولان را می شنویم و باز به بوته فراموشی سپرده می شود.
برای بسیاری از دانشجویان همچنان این این سوال باقی است که چرا وضعیت غذاهای دانشجویان و خوابگاهها مورد توجه مسئولین دانشگاه نیست؟وچرا همیشه این مطلب در حاشیه قرارداشته است؟
البته ما که نباید انتظار داشته باشم غذایی که تو خونه میخوریم تو دانشگاه هم بخوریم .
غذای دانشگاه ما عالیه هیچ مشکلی هم نداره به جز چند مورد خیلی خیلی کوچیک...

1- وقتی میخوری فقط تا 5 ساعت دل درد داری (به جز یه مورد خاص که من درست یک هفته حالم خراب بود) بقیه شایعات دروغه.
2- بعد از خوردن غذا انگار که 100 ساله نخوابیدی یا شایدم بیشتر.
3- تنوع غذایی بسیار بالا (خورشت سبزی - قیمه - خورشت بادمجان - مرغ - کباب نایینی-ماهی سرخ کرده به سبک مارگارت- اسکالپ گوساله و پنیر موتزارلا خوراک لوبیا به طریق برتون- خوراک بادنجان فرانسوی با ماسدون مخصوص   راگوی گوساله- ماهی گول در سوس پاپریکا- خوراک ماهی آزاد باجوجه پابریکادار- گولاش اتریشی- گولاش مجارستانی نرم ساندویچ روناز دانمارکی شوربای عربی- بابا غنوج (عربی)- بابا غنوج با ماست- ماکرون بالفرن (عربی) ماکارونی در فر- ته چین عراقی- کبة البلغور- ثمن بلغور (عربی)- املت اسفناج (عراقی)- چلو فرای (عراقی)- مقلوبه (لبنانی)- حمص و طحینه (مصری)- التبوله- دولمه پیاز (عراقی)- ملفوف البیض- اسابع عروس (انگشتان عروس)- پیتزای عربی- کوکوی عدس- املت کدو (به سبک شام)- جوجه کباب (به سبک شامی)- بره با لوبیا (شامی)- خوراک جگر (شامی)- یخنی خورش بره (شامی)- خوراک بادنجان (شامی)- خورش بادنجان (شامی)- خورش بامیه به طریقه شامی - بیفستراگانف - لازونیا- کباب بره- کباب بختیاری - چلو سلطانی - شیشلیگ- پیتزای قارچ - هات داگ - چیزبرگر- سالاد اندونزی-زرشک پلو -کباب کوبیده (نون خشک + سویا) -دورچین و ته چین - خوراک بوقلمون - چلوکباب مخصوص سلف
4- بوی کاملا ملایم غذا.

5-گرفتن غذا در کمترین زمان ممکن با عالیترین کیفیت
6- به کار بردن روغن مایع (چون دانشجویان آینده سازان این مرز و بوم هستند نباید زود سکته کنن و از دست برن واسه همین روزانه یک حلب 20 کیلویی روغن جامد به خورد اشون میره )
7-برنج اعلا (بالاخره ما داریم تو کشور ایران زندگی میکنیم و نباید دست امون درازز باشه به کشورهای خارجی ...)
8.هر سري كه ميیرم براي غذا حتما بايد يه نوشابه يا دوغي يا يه چيزي بخوری تا مسموم نشی یا نفق نکنی( اگر قیمه بود كه يه نوشابه خانواده بايد بگيریم )
9.حدود 50 نفر توي يه صف و التماس میکنند و فقط 2نفر وایستادن میگن شما دیر اومدید باید تا یک و پانزده دقیق میومدید العان یک و شانزده دقیقست . و دیگر موارد برخورد متین و مناسب مسئولین توزیع غذا.
10.بايد التماسشون بكني آقا يه كم بيشتر ماست ياخورش بريز ولی انگار نه انگار آخه این غذا آدم رو سیر مینکه
11.باید قاشق و چنگالتو با خودت ببری اداره بیرون خونه مهمونی و بعد دوباره بیاری وگرنه یه قاشق یکبار مصرف قیمتش 50 تومنه
12.بعد از ساعت یک و سی دقیقه غذا در ظروف یکبار مصرف فقط برای بعضی از دانشجوها مهیا هست البته فقط بعضیها وگرنه ما که همون یک و پانزده دقیقه هم بیاییم بهمون غذا نمیدن
13. مثل عصر حجر باید تو یبلاقی آهنی غذا بگیری که اینکار حتی تو دانشگاه آزاد علی آباد کتول هم منسوخ شده
14.چه ژتون باشه چه نباشه تو باید ژتون آزاد با دوبرابر قیمت و نصف کیفیت بخری
15.ژتون فقط هفته ای یکبار و نیم ساعت و برای هفته آیند فروخته میشه - جونت درآد برو ژتون آزاد بخر
16- اما خدا وکیلی میزای سلف هم خیلی شیک چیده شدند و هم تمیز هستند که نمیتونم در موردشون انتقاد کنم محطش هم کاملاْ قشنگه

نوشته شده در ۱۳۸٦/٩/۱۱ساعت ۱٢:٠۳ ‎ب.ظ توسط پایگاه خبری تحلیلی دانشکده نظرات ()


Design By : Pichak